Dobrodošli u

Hotel Zagi

O nama

Rezervacija smještaja

Restoran


U ugodnom ambijentu restorana, koji se sastoji od sale za 80 osoba te dvije terase koja svaka može primiti 40 osoba, organiziramo razne proslave i prigodne svečanosti, svadbe, krštenja, poslovna druženja i razna druga atraktivna događanja. Sa posebnim ponosom ističemo raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta, pizza, te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran „Zagi" rado posjećen tijekom cijele godine kako od strane individualnih gostiju iz bliže i dalje okolice tako i od mnogobrojnih poduzeća, udruga, sportskih klubova i sl. Ponudom hrane i pića uvijek se sa zadovoljstvom prilagođavamo gostima, poštujući njihove potrebe i želje.

Komora za pušenje
Kako bi zadovoljili potrebe svakog gosta, unutar restorana za sve je pušače uređen prostor za pušenje u skladu s važećim propisima. Među prvima u Hrvatskoj, u ožujku 2010. godine dobili smo odobrenje za korištenje prostora za pušenje od nadležnog Ministarstva.

Politika zdravstvene ispravnosti i sigurnosti hrane – HACCP
Uspješnost poslovanja pansiona „ZAGI" zasniva se na visokoj razini sustava HACCP kojim se osigurava zdravstvena ispravnost i sigurnost hrane. Održavanje i stalna poboljšanja uspostavljenog sustava upravljanja shvaćamo kao naš prioritet.
Zadovoljstvo naših kupaca i ostalih zainteresiranih strana postiže se pružanjem visoke razine kvalitete usluga te zaštitom i očuvanjem zdravstvene ispravnosti hrane i okoliša. Resursi kojima raspolažemo kako bismo ispunili te zahtjeve su visoke kvalitete, a sve u svrhu zadovoljenja želja naših gostiju.

Izdvojeno iz ponude

Virtualna šetnja: