Dobrodošli u

Hotel Zagi

O nama

Rezervacija smještaja

Smještaj


 

U našem hotelu možete se odmoriti i prenoćiti u jednoj od 60 moderno opremljenih soba. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne sobe, opremljene sa mini-barom, tv uređajem s digitalnim satelitskim prijemnikom, telefonom, internet vezom putem žičane ili bežične veze, te svaka soba ima svoju kupaonicu (tuš kabina, wc, sušilo za kosu), besplatni Wi-Fi internet i LCD televizor s izborom domaćih i stranih TV programa. Vaši limeni ljubimci bit će sigurni na prostranom parkiralištu, koji se nalazi uz hotel, a može primiti i autobuse.

 

 

 

 


Jednokrevetna soba

Jednokrevetna soba opremljena je s jednim ležajem širine 90cm. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, LED-TV te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu.
   Rezerviraj   


Jednokrevetna "King size" soba

Ova jednokrevetna soba opremljena je s jednim "king size" bračnim krevetom. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, LED-TV te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu.
   Rezerviraj   


Dvokrevetna soba s bračnim krevetom

Dvokrevetna soba s bračnim krevetom opremljena je s velikim bračnim krevetom. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, LED-TV te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu.
   

   Rezerviraj   


Dvokrevetna soba s dva odvojena kreveta

Dvokrevetna soba s dva odvojena kreveta opremljena je s dva odvojena ležaja širine 90cm. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, LED-TV te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu.
  

   Rezerviraj   


Trokrevetna soba

Trokreveta soba opremljena je s velikim bračnim krevetom i jednim ležajem od 90 cm. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, LED-TV te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu.
   

   Rezerviraj   


Četverokrevetna (obiteljska) soba

Četverokrevetna soba opremljena je s velikim bračnim krevetom i dva ležaja od 90 cm. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, LED-TV te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu.
   

   Rezerviraj   


Dvokrevetna soba s bračnim krevetom i wellness paketom

Dvokrevetna soba s bračnim krevetom opremljena je s velikim "king size" bračnim krevetom. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, LED-TV te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu.

Ova posebna ponuda uključuje: 
- smještaj u dvokrevetnoj sobi s bračnim krevetom 
- buffet doručak
- pansionska večeru u tri slijeda
- besplatan parking i Wifi u cijelom objektu 
- neograničeno korištenje bazena u obližnjim toplicama

     

   Rezerviraj   

Izdvojeno iz ponude

Virtualna šetnja: