Dobrodošli u

Hotel Zagi

O nama

Rezervacija smještaja

Kongresna dvorana


Kongresna dvorana Hotela Zagi

Hotel Zagi nudi 55 soba, besplatan WiFi i parking za sve sudionike. Nalazi se tek 35 km od Zagreba. Cestovno je povezan s drugim gradovima i dovoljno blizu kolodvorima i zračnoj luci u Zagrebu. Odlične pristupačnosti, a opet izdvojen – čini savršenu oazu mira i zelenila idealno za neformalna druženja i poslovna povezivanja.

Kapacitet i opremljenost dvorana
Prema tome organizirate li veliku konferenciju, seminar, radionicu ili poslovni sastanak, odabrat ćete dvoranu odgovarajućeg kapaciteta. Kongresni centar hotela Zagi raspolaže sa multifunkcionalnom dvoranom za prihvat do 55 osoba. Dvorana je vrhunskog dizajna, multifunkcionalna i u potpunosti opremljena suvremenom audio-video opremom, Wi-Fi vezom i prirodnim izvorom svjetla.
 

Ugostiteljska ponuda
Nikako ne smijete zanemariti gastronomski doživljaj gostiju poslovnog skupa. Pružite im nezaboravno gastro iskustvo koje će prepričavati. Ugostiteljski tim pokriva sve – pauze za kavu, bankete, svečane večere, degustacije vina... Hotel Zagi ne sadrži samo dvoranu, već je u sklopu Hotela, restoran koji nudi pregršt domaćih i tradicionalni zagorskih jela,

ljubazno i uslužno osoblje koje je uvijek na usluzi.

Smještaj i pristupačnost lokacije
Sudionici cijene kada se poslovni skupovi održavaju na što manjoj udaljenosti od hotela u kojem su smješteni. Ovo je svakako jedan od bitnijih razloga zašto je Hotel Zagi popularna kongresna destinacija.

Oroslavska povijest

Oroslavska povijest vezana je uz dva dvorca oko kojih se stoljećima i odvijao cjelokupni gospodarski, društveni, kulturni, ali i sportski život. Prema dosad poznatim podacima oroslavski plemići prvi su u naš kraj donijeli tenis, mačevanje, jahanje, skijanje i druge sportove. U Oroslavju su česti gosti bili ili su čak živjeli i radili i poznati umjetnici kao što su Franz Liszt, Vlaho Bukovac, Bela Čikoš – Sesia, Mirko Rački, August Šenoa, Ksaver Šandor Gjalski, Antun Gustav Matoš i drugi.

Dolaskom industrijalizacije krajem 30-tih godina 20. stoljeća Oroslavje postaje najveće industrijsko središte u Hrvatskom zagorju, a zajedno s industrijskim napretkom u Oroslavju se počinje razvijati bogat društveni, kulturni i sportski život, pa je tako prva tekstilna škola na području bivše Jugoslavije osnovana baš u Oroslavju i to 1927. godine.

Zahvaljujući industriji, ali i brojnim majstorima i tehničkoj inteligenciji koja iz Europe dolazi u Oroslavje, u mjesto dolazi i sport, a među prvima su nogomet i skijanje, pa je već 1930. godine Oroslavje u sklopu Planinarskog društva “Runolist” imalo i skijašku sekciju. Razvoj industrije značio je i razvoj sporta, tako da je u 20. stoljeću Oroslavje bilo prvo sportsko mjesto u Hrvatskom zagorju, a u skijaškom trčanju, možemo to bez hvale reći, bili smo i prvo mjesto u cijeloj Hrvatskoj. Oroslavje se nalazi samo 30 kilometara od Zagreba s kojim je povezano autocestom. Do poznatih Stubičkih Toplica je samo dva kilometra, a u blizini nam je i Sljeme gdje na nadmorskoj visini većoj od 1.000 metara Oroslavski skijaši imaju idealne uvjete za trening tijekom cijele godine.

Zahvaljujući kvalitetnom hotelskom smještaju, prirodnim i kulturnim ljepotama te iznimnom domaćinstvu ljudi, Hotel Zagi  je idealan izbor za organizaciju kongresa, seminara, sastanaka i eventa .

Grad Oroslavje nalazi se na jugu Krapinsko- zagorske županije. Ovaj grad nalazi se na iznimno povoljnom zemljopisnom položaju.

Smješten na samom sjeveru Hrvatske kao najbliža točka Sloveniji, Austriji i Mađarskoj, predstavlja izniman strateški položaj zadužen za dobar odaziv stranih sudionika kongresa ili korporativnih sastanaka. 

Jedinstvena i autohtona gastronomska ponuda, najam bicikla sa ili bez lokalnog vodiča koji Vam uvelike može pokazati ljepote samo su dio ponude koja će ispuniti Vaše vrijeme između sastanaka ili kongresa. Usred netaknute prirode, a svega sat i 15 minuta vožnje udaljen od glavnog grada, Hotel se profilirao kao cjelogodišnja destinacija za poslovne susrete svih vrsta začinjene dozom užitka, sporta i autentičnosti.

 

    

Izdvojeno iz ponude