Dobrodošli u

Hotel Zagi

O nama

Rezervacija smještaja

O nama


U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi Hotel "Zagi", koji svojom ponudom zadovoljava visoke ugostiteljske i hotelske standarde.

 

Hotel raspolaže sa 58 moderno uređene smještajne jedinice. Sve sobe opremljene su sa telefon s izravnim biranjem, sat TV, LCD TV, radni stol s potrebnim priključcima za Internet, prostrane kupaonice s tušem/kadom, sušilo za kosu i potrebna kozmetika. Sve sobe hotela opremljene su „Smart room“ sistemom i sustavom  detektorom dima..

 

Hotelski sadržaji, osim smještajnih kapaciteta, obuhvaćaju multifunkcionalnu dvoranu za organizaciju poslovnih, evenata, kongresa, sastanaka i raznih prigoda kapaciteta do 60 osoba. Kongresna dvorana opremljena je svom potrebnom opremom za sve Vaše prigode.

 

Hotel raspolaže i „A'la carte „ restoranom, kapaciteta 220 mjesta. Organiziramo razne proslave i prigodne svečanosti, svadbe, krštenja, poslovna druženja i razna druga atraktivna događanja. S posebnim ponosom ističemo raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je Hotel "Zagi" rado posjećivan tijekom cijele godine kako od strane individualnih gostiju iz bliže i dalje okolice tako i od mnogobrojnih tvrtki, udruga, sportskih klubova i sl.

Izdvojeno iz ponude