Dobrodošli u

Hotel Zagi

O nama

Rezervacija smještaja

Restoran hotela Zagi


 

 

U ugodnom ambijentu restorana koji se sastoji od dvije dvorane za 90 osoba i dvije terase koje mogu primiti 40 osoba, organiziramo razne proslave, vjenčanja, krštenja, poslovna okupljanja i razne druge evente.

 

 

 


Posebno smo ponosni što ističemo raznoliku i bogatu ponudu domaćih specijaliteta zagorske kuhinje, zagorska juha ili juha od buče, purica ili patka s mlincima, kuhanog bunceka, pečenica, krvavica, bučnica, zlevanke, orahnjače, makovnjače, pa sve do nezaobilaznih zagorskih štrukli, kuhanih ili zapečenih...

   


    


Također i međunarodnih specijaliteta, te široku paletu odabranih pića i vina iz naše vinarije OPG Čmarec.

 


Uz ljubazno i ​​stručno osoblje doprinose činjenici da je restoran "Zagi" rado posjećen tijekom cijele godine od strane pojedinačnih gostiju i šire okoline, kao i od mnogih tvrtki, udruga, sportskih klubova itd.

Ponudom hrane i pića uvijek se rado prilagodimo gostima, poštujući njihove potrebe i želje.

   


 

Politika zdravlja i sigurnosti - HACCP
Uspjeh restorana hotela Zagi temelji se na visokoj razini HACCP sustava koji osigurava zdravlje i sigurnost hrane. Održavanje i kontinuirano poboljšanje uspostavljenog sustava upravljanja shvaćamo kao svoj prioritet.
Zadovoljstvo naših kupaca i ostalih sudionika postiže se pružanjem visoke razine kvalitetnih usluga te zaštitom i očuvanjem zdravlja hrane i okoliša. Resursi koje moramo udovoljiti tim zahtjevima su visoke kvalitete, a sve kako bi udovoljili željama naših gostiju.

Izdvojeno iz ponude